Hout beton schuttingen

Onze hout-betonschutting heeft een standaard-hoogte van circa 200 cm. De betonnen palen (10 x 10 cm.) staan standaard 180cm. uit elkaar. De palen zijn 280 cm. lang, hebben een piramidekop en zijn naar keuze in de kleuren grijs, antraciet en antraciet voorzien van coating te leveren. De coating zorgt voor langer kleurbehoud.

De schermen van geïmpregneerd grenenhout, 16 mm. dik,  zijn leverbaar met een rechte of een gebogen (‘toog’) bovenkant, die tegen het inwateren met een afgeschuinde deklat wordt afgedekt.  Al naar gelang uw behoefte aan privacy wordt een scherm opgebouwd met 21 of 23 planken van 14 cm. breed. (Bij een 21-planks scherm kijk je er onder een bepaalde hoek nog een klein beetje doorheen, terwijl bij 23 planken er geen enkele doorkijk meer is.Van de genoemde aantallen planken worden er 2 per scherm als klamp (horizontaal) gemonteerd, de overige planken staan rechtop. Als doorkijk-optie is ook een verzinkt gaaspaneel gevat in houten lijst leverbaar.

Deze zijn leverbaar in 60, 90 en 180cm breed.

Schuttingen Massa
Serie Van Schuttingen
Hout Beton Schutting Voorbeeld Achtertuin
Plaatsen Hout Beton Schutting In Leeuwarden En Omgeving
Gaas Schutting Met Beton
Gaas Schutting - Guido's Schuttingbouw
Hout Beton Schutting Voorbeeld Afbeelding Inspiratie
Voorbeeld Steenmotief Hout Beton Schutting
Gaas Aan Bovenzijde Van Hout Beton Schutting
Lage Tuinafscheiding Van Beton
Nette Schutting Tuinafscheiding Achtertuin

Onderplaten

Ook de betonnen plaat (184 x 24 x 3 cm)  waarop het houten scherm staat, is in verschillende uitvoeringen leverbaar: dubbelzijdig glad of dubbelzijdig voorzien van een motief. Wij hebben 2 verschillende motieven in ons assortiment; rotsmotief en leisteenmotief (andere motieven op aanvraag) Ook bij rotsmotief en leisteenmotief is het mogelijk om 2 of zelfs 3 platen op elkaar te zetten, waardoor de betonnen basis van de schutting c.a. 45 of zelfs 65 cm hoog wordt.

Om uw hout-betonschutting helemaal op maat te kunnen maken, gebruiken wij pasvakken om op het gewenste aantal (centi)meters uit te komen. Houten poorten, gemonteerd op een stalen frame,  hebben bij ons een standaardbreedte van 100 cm., maar zijn al naar wens leverbaar van 90 tot 150 cm. Onze poorten hebben RVS-beslag en een cilinderslot met 3 sleutels. Ook verstelbare scharnieren zijn standaard, dit zodat u nooit meer een klemmende schuttingdeur krijgt

Zijn er delen van uw tuin waar een schutting echt geen 200 cm. hoog hoeft te zijn? Dan plaatsen we daar een erfafscheiding van 110, 140 of 170 cm. hoog, eventueel met een verloopscherm van 200 naar 110 cm. Is 200cm niet hoog genoeg? Dan hebben wij een variant waarmee wij een schutting tot maximaal 220cm hoog kunnen plaatsen.